all the years, you've been folded up inside, stole the best of you, now you know the sun is all there is and it feels the same no matter who you are .


Superfin klänning min mamma kom hem och hade köpt åt mig, åh! Underbar till skinnjacka eller jeansjacka och hatten. Min oerhört duktiga mamma sydde även upp den med spets och allt, åh!

the captain and me .



Mmmh.
Har nu fixat färdigt muntlig redovisning inför imorgon.

puss .


you can count on me like one two three .

Har hittat typ världens finaste bikini som jag vill ha ha ha och superfin klänning som jag vill ha ha ha och världens jobbigaste huvudvärk som jag inte vill ha.
Ska nog beställa det där iallafall. Mmmh.
Typ världens jobbigaste dag blä.
Justja. Ska gå på Miss Lis konsert om ett par veckor, åh!
Tänkte visa en bild på mina fina skinka-, avokado- och kesomackor men så blev inte fallet eftersom jag inte orkar lägga in bilden. Det få bli en annan gång. Avokado (och keso) är typ min drog just nu. Som alltid annars också i och för sig.

godnatt .


comes down like a storm, then drizzles then dies .



Förra helgen spenderades i Stockholm med Elin och då köptes de två plaggen längst upp till vänster (från topshop), den grå magtröjan (från beyond retro) och en ny piercing.
Linnet till höger köptes för ett tag sen, och de resterande två köptes idag. Franströjan har jag redan i svart men eftersom den i rost reades ut på 50 kronor kunde jag inte låta bli... Halsbandet är förvånande nog från JC.

puss .

spanien 2011 .







Några få bilder från Grand Canaria som jag besökte på sportlovet.

puss .

RSS 2.0