varning för ras .





Ibland tror man att man har en sån koll, på allting. Vilka som är ens vänner och vilka som man kan lita på. Vänskapen med vissa känns så stark, så ingenting någonsin kan knäcka den. Men sen började något bli annorlunda, då för länge sedan. Men man vill inte riktigt inse det utan ser istället till de få gånger när allt är som det var förut, äkta. Sen börjar man inse mer och mer; vad finns kvar egentligen? Jo, de få veckor när allt är bra. Men de veckorna blir sedan till dagar som blir till studer. Som blir till aldrig igen.

-Det jobbigaste är nog att ni inte kunde säga någonting rakt till mig utan jag fick reda på det på andra sätt.

(Nu har ni lyckats med vad ni sa till alla andra att ni vill.)

inga ord är nog .



Så.. Saker förändras ju, eller hur? Ibland till något man aldrig hade kunnat föreställa sig. Det här var något jag aldrig trodde i alla fall.


Tror ni inte jag märker?

Och till dig; var det inte nog innan?



Octavio Paz skrev en gång, “Solitude is the profoundest fact of the human condition. Man is the only being who knows he is alone."

(Ensamhet är det mest djupgående faktum av människans förutsättningar. Människan är den enda varelsen som vet att han är ensam.)

I know the world's been mean to you, I've got a cure for it's crimes .



Fredagsmys.
Väntar på Kinamat nu.

tillsammans bildar vi definitionen av perfekt .



Åh vad jag älskar personer som har liv. Personer som har så mycket liv att de snor vissa texter eller meningar exakt rakt av och bara översätter dem till engelska. Fy vad min lust att skriva försvann nu.

I r r i t e r a n d e  p a t e t i s k t

indestructible .





Igår köpte jag skinnjacka och ear cuff. Dock inte den jag egentligen ville ha eftersom den var slutsåld. Vill inte ha något som hänger egentligen plus att jag nu behövde ta bort min kära pärlemopärla jag hade där nu kedjegrejen sitter... Men men, har den tills jag hittar någon annan. Kanske finns i Spanien. Älskar skinnjackan btw.
Idag när jag kom hem låg en ny filt på min säng. Underbart! Jag är en sån person som fryser hela tiden så hade önskat mig den där filten. Men eftersom jag inte fyller förrän i maj och det är kallast nu så fick jag den nu, mmh.


.



Åh dog en bit när jag såg att jag hade fått ett brev ifrån Steget. För några månader sen fick jag tips om en låt med dom och blev helt såld. Älskar att sjunga den men det finns inga ackord på internet eftersom de inte är så stora. Chansade på en adress och fick nu svar. Handskrivet och med ett litet brev också. Åh så gulligt av dem.

you've got to live for something or you'll die for nothing .



Så otroligt jäkla snygg klänning till höger så det är inte sant. Dör lite. Mycket. Ååååh.
Vill ha.
Vill ha en starkt gul/senapsgul/gulbaradenärgul klänning till sommaren med. Åh.

horoskop .

Har tidigare blivit förundrad över hur bra många horoskåp stämmer in på mig, men det här gjorde mig nästan skakig;


Oxens symbol har hängt med länge. Antikens offerdjur, Kretas tjurkult och hinduismens heliga kor ger oss ledtrådar från det förflutna. Tryggheten och harmonin hos jorden och brukandet av den finns närvarande i oxens medvetande. Han är praktisk, tålmodig och beslutsam. Han uppskattar livets goda och uppskattar både skönhet, konst, mat, dryck och bekvämlighet.

Han tar mer än gärna på sig ansvar. Behovet att känna trygghet kan ibland uttrycka sig som överdriven förvärvslystnad och kontrollbehov. Behovet av ägande kan tyvärr ge upphov till svartsjuka. Känslomässigt strävar oxen oftast efter stabila och stadiga förbindelser. Om du vill ha en partner som aldrig sviker dig så skall du välja en oxe.

Han kan vara tystlåten och ha en hög tröskel, men om han blir tillräckligt retad så kan han bli farlig. Det moderna samhället tycks ibland vara för stressigt för oxen och likaså kan motviljan för förändringar få honom att vända sig inåt. Där finner han dock alltid styrka och kraft.

Element: jord Kvalitet: fast Polaritet: negativ
Nyckelord: Venus, uthållighet, envishet, sinnlighet, egendom, mark, konst, njutning, duva, metallen koppar och fredag.
Positiva karaktärsdrag: tillförlitlig, strävsam, praktisk och musikalisk.
Negativa karaktärsdrag: envis, lat och dominerande.
Människokroppen: halsen och rösten.

Har gjort det som är likt mig i fet stil. Orkar inte förklara allt detaljerat nu.

godnatt .


dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas .


Skolarbete: Kärlekshandbok. Kapitel: Meningar med mening.


Varning för ras .

I feel you in my bones, you're knocking at my windows .


Linne med dragkedja - monki, jeans - gina tricot, kofta - h&m, skärp, ringar osv.


Det handlar inte om att finna den personen man vill gå till sängs med, det handlar om att finna den man vill vakna upp med.

we used to be the luminary ones .






Besökte Småland och min släkt onsdag till torsdag och fick utan anledning en skitsnygg portfölj och plånbok av min faster åh! Idag kom även min Ane Brun-påse.
Har drogat Rebcca & Fionas singel och sett One Tree Hill, mmhm.
Nu ska jag till bussen.

puss .

RSS 2.0