'cause baby you're a firework .



Sitter och tittar på Victoria's Secret och har gjort iordning en avokado- tomat- pesto- ägg- räkröra.
Ska packa lite inför imorgon med ett nyår som ska firas med min pojkvän med flera.
Måste bara säga att jag blev över öycklig när H&Mkatalogen slank ner genom brevinkastet redan dagen efter jag sa att jag längtade till H&Ms vår- och sommarkollektion, mmh.
Jag är inte jättepepp på att lägga ut något slags kollage direkt på bloggen, men här har jag satt ihop mina favoriter i alla fall.
Har ju en svart maxiklänning, men en navyblå skulle inte sitta fel... Inte halsbandet och armbandet heller... Och inte sandalerna heller...osv.

puss .

and I'm breaking down, I think I'm breaking down .







Bor i min underbara byxdress och sover i mitt hjärtas famn. Har testat ljudet i mina nya hörlurar som är mmh.
Lyssnar på musik och letar meningsfulla meningar. Slåss med huvudvärken och kylan utanför (dock utan någon vidare framgång.) Letar fördelsedagspresenter och för in bilder.
Har lov helt enkelt.

puss .

it's a silly time to learn to swim when you start to drown, it's a silly time to learn to swim on the way down .





Hittade lite på mellandagsrean ändå. Lite kul att bara tre av plaggen var på rea -  men i alla fall.

Ny stickad kjol eftersom min är helt överanvänd. Linne med dragkedja. Gullig magkort tröja. Maxiklänning. Byxdress, med knappar och allt mmh. Och...
Trosor - jag och Elin har kommit fram till att jag är tros-narkoman. Jag köper underkläder HELA TIDEN. Helt sjukt.

Imorgon träffar jag äntligen mitt lilla underbara fantastika hjärta igen, åh kom hit.

puss .


you won't disappoint me, I can do that myself .



Mellandagsrean kommer besökas med Elin imorgon. Antagligen kommer vi laga lite mat och så med.
Längtar till H&Ms vår- och sommarkollektion.

.

Varför ändrar sig statistiken? Kollade för tio minuter sen hur många unika besökare jag hade igår, och nu när jag kollade igen var det en skillnad på 30 st...? Neråt alltså.

nu sover de som önskar tid, med de som tror på evigt liv, och änglaspelen klämtar halleluja .



 

Fick smyckesträdet in my dreams och världens underbaraste ring av min bästa syster idag. Dock har bara ringarna kommit på ännu. Passade även på att visa halsbandsklockan från Nya Zeeland jag glömde igår.

puss .

viskar en bön i natt .







Julen innebär massor med känslor, iallafall för mig. Men känslor är alltid jobbiga, speciellt när de handlar om saknad och förändringar, därför är det mycket lättare att bara ignorera. Ignorera det jobigga och istället sikta in sig på det ytliga. T ex inlägget nedan med mina julklappar och dessa bilder på hur jag såg ut idag på julafton. Det är lättare att bara visa en ytlig och materiell framsida och låtsas att man inte tänker på känslorna, att de inte spelar någon roll. Saker förändras ju, eller hur? Men ibland smyger ändå de där känslorna fram; saknaden av platsen där julen brukade firas och saknaden av den person som höll i just julfirandet, som i och för sig finns kvar bland oss men är förändrad - åldern gör sitt.
-
Så därför tycker jag vi riktar in oss på mina fina klappar och mina underbara örhängen va?

God Jul!

när snön föll .



Ted Gärdestad-box, trosor, 700 sek + 500 €, hörlurar, marsipangris, presentkort hos massör, strumpbyxor, strumpor, nya dansskor, kängor, halsband, örhängen, väggladdare till iPoden, ONCE-notsamling (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (min favoritfilm), ännu en gitarrhängare, likadan mobil som den som blev stulen, kuddfodral, stärkande nagellack.


Halsband från mitt hjärta med våra initialer. ♥

a whiter shade of pale .



Fixade med bilder igår. Hade massa bilder som jag inte hade satt upp ännu och fick även tummen ur och skrev ut fler och satte upp dem med. Dock tog färger och papprena slut så alla är ännu inte uppe... Har även en vägg med svartvitt btw.

puss .


jag kämpar för att förstå mig, men vill inte förlora dig .

I duschen kan jag (låtsas) ignorera alla tankar, de som förstör mellan dig och mig. Jag vill tvätta bort allt det onda, som känns i mig.


RSS 2.0